Informații suplimentare
Producător | |
---|---|
Țară | |
Regiune | Toscana |
An | 2016 |
Soi | |
Tip | |
Cantitate | 0,75L |
249,00 lei
Un Cabernet Sauvignon care oferă arome de coacăze foarte atractive cu note proaspete de salvie și busuioc. Corp mediu. Taninuri medii rotunde și un final savuros. Câteva arome de ace de pin și indicii balsamice în postgust.
Producător | |
---|---|
Țară | |
Regiune | Toscana |
An | 2016 |
Soi | |
Tip | |
Cantitate | 0,75L |
Proprietatea viticolă a familiei Máté este amplasată pe două dealuri private, pe partea ventilată de briza mării a Montalcino
O podgorie romană de acum 2.000 de ani, cele șapte terenuri cu un terroir minunat de variat, care însumează 7 hectare, sunt înconjurate de păduri mediteraneene, ierburi și fructe sălbatice. Podgoriile au fost proiectate de Fabrizio Moltard, agronom al lui Angelo Gaja, iar clonele alese de francezul Pierre Guillaume.
Strugurii: Sangiovese (în tuf plin de fosile), Merlot (în argilă nisipoasă), Cabernet Sauvignon (în marnă) și Syrah (terase sudice bogate în minerale precum Cote Roti) sunt plantați la o densitate mare de 6.200 de viță de vie la hectar, (3.000 pe acru). Recoltele sunt menținute extrem de scăzute prin trei tăieturi anuale verzi pentru a concentra aromele și parfumurile. Selectați, culeși manual la cea mai deplină maturitate și fermentați în cuve mici din oțel inoxidabil cu temperatură controlată sau butoaie noi de lemn, strugurii sunt tăiați manual pentru a extrage culori și taninuri, în timp ce mustul este păstrat la rece pentru a menține aromele bogate de fructe și condimente. .
Vinurile sunt maturate până la doi ani și jumătate în baricuri și tonneaux de stejar francez Allier. În podgoriile și crama Máté, niciun efort nu este cruțat pentru a produce vinuri de mare rafinament, pline cu arome de neuitat.
Consiliere comenzi:
+40 755 080 028
+40 740 151 640
Orar:
Luni – Duminică
11:00 – 21:00
Galeria SUD PLAZA
Timișoara, România
office@vintoshop.ro
Zane (proprietar verificat) –
Very fast delivery.